Primăria municipiului Chişinău a anunțat că de astăzi, 9 septembrie 2016, şefa Direcţiei generale finanţe a Primăriei Chişinău, Veronica Herţa este noul director al SA „Apă-Canal Chişinău". Herța îi va locul lui Constantin Becciev, care a anunțat că își dă demisia din această funcție, în urma unui scandal legat de întreprindere.

Potrivit comunicatului primăriei, Veronica Herţa a fost propusă în funcţie de către consiliul de administraţie al întreprinderii şi aprobată de către adunarea generală a societăţii.

 Începând cu februarie 2010, Herța a deținut funcția de şef al Direcţiei generale finanţe a Primăriei Chişinău, iar din aprilie 2016, a deţinut funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie al SA „Apă-Canal Chişinău" (care a și propus-o în funcție).

 Primăria menționează că „În noua sa funcţie, Veronica Herţa va asigura, în mod prioritar, deblocarea proiectului privind modernizarea SA „Apă-Canal Chişinău", proiect în valoare de peste 60 milioane EURO, finanţat de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi Banca Europeană pentru Investiţii (BEI)”.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii