„Doar în Moldova producerea mobilei poate fi interpretată ca proxenetism”, așa a comentat primarul orașului Comrat, Serghei Anastasov, reținerea fiului și șoferului său, scrie gagauz.info.

Potrivit sursei, Anastasov a spus că declarațiile anchetatorilor nu corespund realității, deoarece „nici fiul și nici șoferul său, nu sunt proxeneți și asta poate fi ușor verificat.”

Primarul a declarat că în luna aprilie curent, o delegație din Turcia venită în Comrat și-a manifestat dorința de a vizita Chișinăul, iar el le-a propus, potențialilor investitori, mașina de serviciu.

Anastasov a confirmat că șoferul său, Serghei Chihaioglo a dus o parte din membrii delegației la Chișinău, iar fiul său a rămas în Comrat cu ceilalți membri. Primarul spune că aceștia nu pot fi vinovați, iar oamenii legii le pot verifica telefoanele și mesajele, pentru a se convinge de asta. 

Anastasov a mai spus că șoferul său este un om cumsecade, iar fiul său gestionează o hală de producere a mobilei și este mereu ocupat. „El poate fi numit proxenet, doar dacă producerea mobilei a devenit proxenetism”.


Amintim că fiul și șoferul primarului de Comrat au fost reținuți azi dimineață pentru 72 de ore, fiind suspectați de proxenetism şi turism sexual pentru complicitate la organizarea şi punerea la dispoziția unei delegații din Turcia, a două tinere care au oferit servicii sexuale contra plată.

Serghei Anastasov a devenit primar al Comratului în urma alegerilor locale din 2015, participând la scrutin pe listele Partidului Nostru.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii