Politicienii continuă să se războiască pe facebook. Postarea premierului Pavel Filip și publicarea stenogramei ultimei ședințe de guvern, la care s-a decis acordarea creditului de urgenţă pentru BEM, nu s-a lăsat fără o reacție din partea Maiei Sandu.

Pe pagina sa de facebook, Maia Sandu a scris următorul comentariu: „îi amintesc „colegului” de vot Filip că eu nu am mințit niciodată în legătură cu garanția din 2015, și nici în legătură cu alte lucruri.

Stenograma este o dovadă clară că guvernatorul de atunci al Băncii Naționale, Drăguțanu, a cerut banii pentru salvarea depozitelor oamenilor și evitarea unei crize bancare. Dacă a mințit, va face pușcărie.

Din document este clar că eu am avut o poziție categorică, în timp ce actualul prim-ministru și restul miniștrilor PD-ului au tăcut chitic, arătând astfel că le este absolut indiferent subiectul.

Cererea de chemare în judecată rămâne valabilă până la publicarea stenogramei de la ședința secretă din noiembrie 2014, la care s-a eliberat prima garanție înainte ca BNM să fi introdus administrare specială la cele 3 bănci.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii