Primarul de Orhei, Ilan Shor, aflat în  arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de escrocherie în proporții deosebit de mari și spălare de bani a publicat azi un mesaj prin intermediul avocaților pe o rețea socială.

Acesta le mulțumește orheenilor care îl susțin prin proteste și spune că va merge la CEDO dacă nu va găsi dreptate în instanțele naționale.

„Mulțumesc cetățenilor care mă susțin, celor care au semnat petiția pentru eliberarea mea și celor care protestează împotriva abuzurilor la care sunt supus. Sunt convins că dreptatea va triumfa și voi dovedi că sunt nevinovat. Mă voi adresa și la CEDO. Sunt sigur că dreptatea va învinge și îmi voi dovedi nevinovăția. Voi lupta până la capăt pentru asta și pentru a reveni la muncă, să-mi continui proiectele importante pe care le am pentru cetățenii Orheiului”.

Totodată  aduce mulțumiri Consiliului municipal Orhei pentru votul dat împotriva suspendării sale din funcția de primar al orașului.

„Mulțumesc Consiliului municipal Orhei pentru votul dat împotriva suspendării mele ca primar, este o primă victorie importantă împotriva unor abuzuri șocante. Nu înțeleg de ce vor să mă suspende din funcția de primar, asta e o condamnare fără proces.” se spune în mesaj.

Amintim că Ilan Shor a fost reţinut de Centrul Naţional Anticorupţie în data de 22 iunie curent, fiind învinuit de escrocherie în proporţii deosebit de mari şi spălare de bani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii