Renato Usatîi, a anunțat pe pagina sa de Facebook, numele unuia dintre candidații Partidului Nostru la alegerile prezidențiale. 

Usatîi, afirmă că jurnalistul Dmitri Ciubaşenco, directorul ziarului „Panorama”, ar putea fi unul dintre candidați, acesta fiind persoana care critică dur regimul de guvernare, iar după cum declară Usatîi: „Plahotniuc nu îl va putea cumpăra şi nu îl va putea şantaja cu nimic”.

„Dmitri Ciubașenco nu va face promisiuni electorale, ci va duce țara la alegeri anticipate, așa cum ne-o dorim cu toții. Oamenii vor să vadă la conducere un om care să aibă încredere. Suntem obligați să câștigăm”, a mai spus Usatîi.

Dmitri Ciubaşenco a fost timp de 14 ani  redactor-șef al ziarului „Moldavskie Vedomosti”  iar din 2009 este fondatorul publicației „Panorama” și site-ului pan.md.

Pînă la momentul respectiv se cunoaște că din partea Partidului Socialiștilor va candida Igor Dodon, se presupune că Partidul Popular European îl va propune pe Iurie Leancă, iar Valeriu Ghilețchi, fostul liberal-democrat, va candida independent. PLDM, Partidul Acțiune și Solidaritate condus de Maia Sandu și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr au anunțat că vor avea un candidat comun.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii