павел филип.jpgPrim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, a emis o dispoziție conform cărei toate actele Serviciului Vamal pentru reglamentarea activitățiilor de afaceri sunt supușe verificării. Documentele sunt examinate cu privire la termenul de durată, nivelul consultativ cu business-comunitatea țării, corelarea cu legislativul, etc.

Pavel Filip a pus la îndeplenirea emisului și Ministerile Economiei, Finanțelor și Justiției, care în termen de o lună au revizat ordinile cu privire la activitatea de afaceri și le-au formulat în corespundere cu legislația în vigoare.

În urma verificării 169 de ordinuri ai Serviciului Vamal au fost anulate, 52 de acte vor fi revizate de grupa de lucru a Comisiei de Stat pentru Reglamentarea Activității de Întreprinzător, 1 document va trece expertiza juridică, 6 vor fi publicate în Monitorul Oficial.

Toate documentele, care nu au fost examinate în timpul lunei și vor aparea ulterior, pierd puterea.

Prim-ministrul a mulțumit serviciile pentru îndeplenirea sarcinei și a susținut că chiar într-un timp scurt rezultate necesare pot fi acumulate, este nevoie doar de dorință.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii