Agenții economici selectați pentru lucrările de reparație a traseului Chișinău-Ungheni, riscă amenzi de 1.000 de euro pe zi, dacă vor depăși termenul de înlăturare a greșelilor depistate în urma unei inspecții efectuate ieri de către vice-ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Vitalie Rapcea.

Rapcea a cerut ca toate neajunsurile depistate pe șantier să fie înlăturare timp de 2 săptămâni. De asemenea, oficialul le-a cerut agenților economici să se mobilizeze cât mai intens pentru a finisa lucrările până la începutul perioadei reci.

Traseul Chișinău-Ungheni urma a fi reparat până pe 1 august 2016. Pentru că nu s-au încadrat în termen, agenții economici selectați pentru reparația drumului (Evrascon și OHL ZS) vor fi penalizați cu 1000 de euro pentru fiecare zi de depășire a termenului acordat pentru înlăturarea neajunsurilor depistate de MTID.

Cheltuielile pentru reparația traseului se ridică la 90 de milioane de euro pentru 92 de kilometri de drum, bani oferiți în credit de către Banca Europeana de Investiții. 
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii