Avocații viceprimarului Vlad Coteț, cer revocarea măsurii de arestare preventivă și plasarea acestuia în arest la domiciliu iar procurorii solicită în instanță prelungirea mandatului pe numele acestuia cu un termen de 30 de zile. 

”Arestul la domiciliu nu garantează faptul că acesta nu va fi vizitat de către inculpați, nu garantează faptul că nu are acces la mijloace electronice de comunicare cu aceștia, astfel are toată posibilitatea de coordonare a pozițiilor în vederea elaborării măsurilor de eschivare de la urmărirea penală sau de a distruge probatoriul”, a declarat procurorul Eugen Balan.

Instanța de judecată urmează să se expună asupra solicitării procurorilor privind prelungirea mandatului de arestare preventivă luni, 19 septembrie, la ora 15:00, scrie realitatea.md.


Ședința preliminară în acest caz va continua în data de 4 octombrie, la ora 15:30, la Judecătoria Centru.

Amintim că viceprimarul capitalei, Vlad Coteț împreună cu şeful adjunct al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare, Radu Blaj, dar şi un inspector principal din cadrul Inspectoratului de construcții au fost reținuți la sfârşitul lunii mai de către ofițerii CNA, în baza a 10 dosare de corupţie.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii