Cei doi șoferi, implicați în accidentul rutier soldat cu decesul unui minor de 15 ani, se acuză reciproc de producerea impactului. Conducătorii auto susțin că nu au încălcat regulile de circulație rutieră și nu s-ar face vinovați de cele întâmplate.

Tatăl băiatului decedat, care se afla la volanul unei Mazda susține că a încercat să vireze la culoarea verde a semaforului. „Veneam dinspre Aeroport. La semafor era culoarea verde. În fața mea nu era nimeni. Am încercat să trec și ca din cer a apărut pușcă, nu știu de unde, și m-a lovit. Eu am zburat, am văzut alb în fața mea. M-am uitat în dreapta și nu l-am mai văzut pe fiul meu", a spus bărbatul pentru Publika TV.

La rândul său, șoferul BMW-ului afirmă că circula regulamentar. „Mergeam la culoarea verde a semaforului fără vreun gând că cineva mă va lovi sau nu îmi va ceda trecerea. Există un martor care venea din partea Aeroportului, acesta poate confirma spusele”, a mărturisit tânărul pentru point.md.

e49b27662e40c8450950bbab1ea095ee.jpg

Șoferul BMW-ului. Sursa foto: point.md

În urma impactului, soția șoferului, care conducea automobilul de model Mazda, a spus că a fost agresată fizic de șoferul BMW-ului. „Doi pumni a dat în mine, criminalul, doi pumni a dat. Eu l-am întrebat doar ce a făcut și l-am apucat de guler și el mi-a dat doi pumni", a spus femeia pentru Publika TV.

Tânărul a respins acuzațiile. „Nu sunt un ucigaș și reiterez că nu am lovit pe nimeni. Femeia minte. Eu eram singur, ei erau aproximativ șase persoane. Nu vedeam nimic, eram plin de sânge. Există o înregistrare video, filmat de un martor, în care se vede cum femeia și fratele ei s-au aruncat asupra mea, iar apoi asupra martorului, căruia i-au stricat telefonul”, a menționat șoferul pentru point.md.

Amintim că, două automobile s-au ciocnit violent în apropiere de Aeroportul Internațional Chișinău. Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a specificat pentru CrimeMoldova că impactul s-a produs în timp ce automobilul de model Mazda a încercat să vireze spre localitatea Băcioii Noi. În urma accidentului, minorul din automobilul Mazda a decedat la fața locului. Mașina era condusă de tatăl acestuia în vârstă de 43 de ani, iar BMW-ul era condus de un tânăr de 28 de ani. În BMW se afla doar șoferul, iar în Mazda doar bărbatul și fiul său.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele producerii accidentului.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii