Administrația rețelei de farmacii Felicia a solicitat să fie dezmințită informația referitor la farmacista care a vândut părinților unui bebeluș Furosemid în loc de Furazolidon, amenințând cu judecata. Părinții bebelușului, care a ajuns la reanimare din cauza că i s-a administrat un alt medicament, decât cel prescris, s-au arătat indignați de pretențiile înaintate de Întreprinderea Midofarm SRL, care deține rețeaua Felicia.

SRL Midofarm a transmis redacției noastre o cerere prealabilă, în care solicită ultimativ să publicăm următorul text: „Compania Felicia a reacționat la pretențiile D-ei Țurcan Cristina însâ aceasta a refuzat să prezinte acte justfficative și nu a dorit să vorbească în lipsa avocatului său, totodatd nu avea o rețetă scrisă și ștampilată după cum se cuvine, nu deține cec/ bon de plată, care ar fi demonstrat că a cumpărat medicamentul Furosemid de la farmacia Felicia și nu știe exact de la cine a cumpărat acest medicament,l afel colaboratorii CRIME MOLDOVA nu ne-au oferit dreptul la replică, iar pe motiv că D-ul Mătăsaru a agresat angajata farmaciei s-a ales cu o sancțiune contravențională”.

Cristina Țurcan, mama bebelușului, căruia i-a administrat Furosemid eliberat din greșeală de către farmacistă, ne-a comunicat că a depus plângeri la poliție, Procuratură și Ministerul Sănătății, dar deocamdată nu a primit niciun răspuns. Femeia a mai spus că în timp ce era internată cu copilul în spital, nu a contactat-o nimeni de la rețeaua de farmacii Felicia, dar când a venit acasă, s-a trezit cu avocatul la ușă, fără ca să fie anunțată din timp.

Cristina Țurcan s-a arătat indignată că în loc să-și ceară scuze, cei de la rețeaua Felicia încearcă să ia poziția de victimă și se eschivează de la răspundere. 


Tânăra mamă a infirmat și acuzațiile că nu are o rețetă scrisă și ștampilată de către medic.

rețeta.png

Totodată, activistul Anatol Mătăsaru ne-a comunicat că nu a fost informat despre faptul că a fost pedepsit contravențional și că a fost citat de poliție la 27 iulie în legătură cu acest caz.

mătăsaru.png

Mătăsaru a precizat că a fost agresat de șefa farmaciei, care a încercat să-i ia camera video, fapt pentru care Cristina Țurcan a solicitat intervenția poliției.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Все комментарии

MATASARU

24:67 20.07.2018

Aceasta FELICIE criminala ne otravesc cu medicamentele lor,apoi cu ranjet pe fata ne demostreaza suprematia corupand si pe cei din organele de drept

Ответить