Deputatul socialist, Corneliu Furculiță, vizat în investigația despre banii socialiștilor în Bahamas, publicată astăzi de RISE, a venit cu o reacție pe pagina sa de facebook.

În postarea sa, deputatul menționează că toate tranzacțiile financiare ale companiilor vizate au fost efectuate în corespundere cu legislația națională și internațională. „Respectarea legii a fost și este o prioritate pentru fondatorii companiilor în cauză”, menționează Furculiță.

Membrul PSRM mai precizează că, împrumutul a fost înregistrat conform legislației în vigoare la Banca Națională, iar CNA a solicitat toate documentele referitoare la această tranzacție și le-a primit spre verificare, fără a fi depistate careva încălcări.

„Și, în general, noi încercăm să găsim resurse financiare din credite și investiții. Niciodată nu am utilizat și nici nu ne-am gândit să utilizăm bani din buget sau din miliardele furate din sistemul bancar, așa cum se practică în țară la noi, așa cum sunt finanțate unele surse media din Republica Moldova.

Niciun leu din sumele împrumutate în acest an nu a fost destinat activităților partinice. Sînt tranzacții destinate exclusiv activităților de antreprenoriat”, a scris Furculiță.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii