Doi tineri din țară, care purtau păr lung, au fost tunși forțat de un grup de persoane necunoscute. Incidentul ar fi avut loc în iulie curent într-o benzinărie din orașul Călărași. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal.

UPDATE: Cei doi tineri, tunși cu forța de bărbați necunoscuți într-o benzinărie din Călărași, au fost identificați. Este vorba despe un băiat de 19 ani, din aceeași localitate. Acesta a depus plângere la poliție și dă declarații. A doua victimă, ar fi plecat la începutul acestei luni peste hotarele tării.

Cazul a ajuns în vizorul poliției abia la 10 august curent, după publicarea în spațiul public a unor imagini video de la incident.

Imaginile arată cum cei doi tineri sunt umiliți, agresați verbal și fizic, iar ulterior tunși forțat de grupul de persoane care i-a atacat.

În urma apariției imaginilor, polițiștii din Călărași s-au sesizat și au identificat șase bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, suspectați că ar fi implicați în acest caz.

Totodată, oamenii legii au inițiat un proces penal pentru huliganism. Suspecții riscă amendă până la 70 mii lei sau închisoare de până la 5 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii