Astăzi, mai multe surse media au publicat un video în care apare edilul capitalei în stare de ebrietate cântând în limba rusă și chefuind într-un garaj alături de mai mulţi funcţionari publici.

Petrecerea ar fi avut loc  acum 3-5 ani.

Chirtoacă, a comentat filmulețul pe o rețea de socializare și afirmă că, știa că vor apărea aceste imagini menționând că este și el om și își permite să se distreze, uneori poate mai deochiat.

Undeva, într-o sticla, a mai rămas cognac de atunci pana astăzi, pentru cine dorește. Este în garajul de jos, din curte, în spălătoria primăriei, nu în localuri de lux etc. Da, a fost vreo 3-5 ani în urmă, într-o iarna, pe la o bucata de noapte. Am ascultat și muzica ruseasca, muzica nu are treaba cu politica și restul. Am ascultat "Liubă" încă din studenție, sunt reprezentativi pentru ruși, chiar mi-au plăcut. E drept, că de când cu Crimeea- mai greu. Oricum cu "Deșteaptă-te române" o sa mergem înainte. Acasă ne-am dus pe jos, nu cu mașinile, chiar dacă ne plimbasem prin curte cu ele. Ca atare, tine de activitățile private ale unor oameni. Dar oricum, vizionare plăcută!

Înțeleg ca este aruncată în contextul ședinței de mâine din Consiliul Municipal Chișinău cu privire la revocare și referendum, ca sa aibă argumente și sa încerce să acumuleze 34 de voturi necesare. Rezulta deci, că toate celelalte argumente au căzut, a rămas demiterea pentru relaxarea din garaj... În pat sau la WC nu vă băgați? Succes băieti!” mai scrie primarul.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii