Felix Grincu, activistul Partidului Nostru, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 25 de zile. Decizia a fost luată ieri, 18 noiembrie, de către magistrații Judecătoriei Rîșcan.

În susținerea lui Felix Grincu, membrii PN au organizat un protest în care au scandat „Jos regimul Plahotniuc” și „Libertate Felix”. Ilian Cașu declara în cadrul protestului că „Plahotniuc a trimis o haită de polițiști, procurori, judecători care vânează la propriu cetățenii în stradă, așa cum s-a întâmplat cu Felix Grincu.”

Felix Grincu, în vârstă de 45 de ani este om de afaceri, pe numele său fiind înregistrate patru firme. Activistul PN a fost anterior condamnat de două ori la răspundere penală pentru evaziune fiscală, în 2004 şi 2006. În 2013, pe numele lui Grincu a fost intentat un alt dosar penal pentru samovolnicie. 

Grincu, a fost reţinut de procurorii din Chişinău în seara de 17 noiembrie, la sediul PPPN din Chişinău, fiind bănuit de escrocherie în proporţii deosebit de mari. Acesta este consilier PPPN în Consiliul orăşelului Vatra, suburbie a municipiului Chişinău. 
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii