Doi bărbați au ajuns la spital cu arsuri pe mâini în urma unui incendiu izbucnit în seara zilei de 11 ianuarie, în interiorul unui restaurant din sectorul Râșcani al capitalei. Totodată, o altă persoană s-a intoxicat cu fum în timpul unui incendiu care a avut loc în această dimineață, 12 ianuarie, într-un market din cartierul Malina Mică al capitalei.

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale (SPCSE), incendiul din 11 ianuarie a izbucnit în jurul orei 20:40 de minute. La fața locului au intervenit patru echipe de salvatori și pompieri. La venirea acestora, toate persoanele din restaurant erau evacuate, iar doi bărbați, cu vârstele de 24 și 54 de ani, s-au ales cu arsuri pe mâini, în timp ce au încercat să stingă focul până la venirea echipelor de salvare. Cei doi bărbați au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Incendiul a fost localizat timp de aproape o oră. În urma acestuia, interiorul restaurantului a fost afectat de foc și fum dens pe o suprafață de circa 200 metri pătrați.

Totodată, un alt incendiu a avut loc în această dimineață la un market din cartierul Malina Mică al capitalei. În urma acestuia, o persoană a ajuns la spital intoxicată cu fum.

Ofițerul de presă al SPCSE, Diana Țuțu, a specificat pentru CrimeMoldova că incendiul a fost provocat de un aparat de casă defect. „Paznicul magazinului a alertat pompierii, după ce a văzut că iese un fum dens. La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri, care au lichidat flăcările”, a afirmat Țuțu.

Specialiștii SPCSE urmează să stabilească toate circumstanțele producerii celor două incendii.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii