Majoritatea agenţilor de circulaţie, reţinuţi pentru acţiuni de corupţie, vor fi cercetaţi în stare de arest. Judecătoria Buiucani a Capitalei, a eliberat la 28 octombrie, mandate de arestare pe numele a 22 din cei 28 de poliţişti reţinuţi, cu termene de la 25 la 30 de zile. 

Agenţii de circulaţie au fost aduşi pe rând în faţa judecătorilor de intrucţi. Ei au purtat haine cu glugă pentru a-şi ascunde faţa, şi au refuzat să facă declaraţii. Avocaţii însă consideră că mandatele de  arestare nu sunt justificate. Unii apărători sunt de părere că, clienţii lor ar fi fost provocaţi să ia mită de către agenţi sub acoperire.

Surse din Procuratură susţin că, au fost înaintate învinuirea la 22 dintre agenţii de circulaţie, fără ca să precizeze ce s-a întâmplat cu ceilalţi. Procurorii spun că deţin probe, care-i inculpează pe agenţii reţinuţi, că ar fi luat mită de la o sută la o mie de lei.

Surse din cadrul CNA ne-au comunicat că poliţiştii arestaţi nu se află în izolatoarele Centrului Anticorupţie, dar în cele ale Inspectoratului de Poliţie al municipiului Chişinău.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii