Tatiana Scai, care luptă să-și recupereze copiii, a ajuns ieri seara în custodia poliției din Hâncești împreună cu cei doi fii ai săi. Aceasta a fost reclamată de fosta sa soacră, activista PDM, Raisa Scai. Copiii au fost luați peste trei ore de către tatăl lor, Ion Scai, cu care Tatiana se află în proces de divorț.

Tatiana Scai susține că la ea a venit în ospeție pentru câteva zile mama ei din Federația Rusă, care a dorit să-și vadă nepoții. Acestea au plecat la Hâncești, la foștii socri, și i-au văzut pe copii la terenul de joacă. Tatiana i-a zis fostei soacre că vrea să rămână singură cu băieții și că îi va lua pentru câteva zile la dânsa.

„Mama mea pleacă luni și a vrut să stea câteva zile împreună cu nepoții. Nu există nicio interdicție ca băieții să stea cu mine. Raisa Scai a blocat ușa la microbuz, a chemat poliția și m-a acuzat de răpire. Eu, mama mea și copiii am fost duși la Inspectoratul din Hâncești. Copiii au fost luați peste trei ore, iar eu cu mama am stat încă vreo 2 ore, până la ora 22.00”, a precizat Tatiana.

Solicitată de CrimeMoldova, Cristina Vicol, ofițer de presă la Inspectoratul de Poliție Hâncești, a comunicat că ambele părți au depus plângeri și au scris explicații, însă oamenii legii deocamdată nu au luat o decizie.

Tatiana Scai a declarat anterior pentru CrimeMoldova că fostul soț nu-i permite să stea cu fiii săi. La rândul său, Ion Scai susține că nu i-a impus Tatianei nicio interdicție, dar a decis ca cei doi băieți să stea cu părinții săi, deoarece fosta soție nu i-ar îngriji corespunzător.


Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii