O mare de flori, baloane spre cer, lumânări și lacrimi. Așa a fost petrecută pe ultimul drum, tânăra Irina Bacal și bebelușul ei.  

Corpul neînsuflețit al Irinei a fost plasat într-un sicriu alb acoperit cu zeci de trandafiri, iar ceremonia a avut loc, luni, 3 aprilie, la Conegliano în biserica Santi Martino și Rosa.

Irina.jpg

trevisotoday.it

Sute de moldoveni stabiliți în Italia au venit să-și i-a adio de la tânăra omorâtă de către fostul iubit. Alături de mama tinerei au fost și zeci de rude și prieteni, care și-au exprimat regretul și i-au adus un ultim omagiu Irinei.

Presa din peninsulă scrie că slujba de adio a fost una „sfâșietoare”, la care au participat clerici creștini-ortodocși dar și catolici.  Diaspora s-a rugat pentru Irina și copilașul care avea să poarte numele de Nicolae, iar preoții au invitat moldovenii să cânte atât „Tatăl Nostru” cât și „Ave Maria”.

Irina1.jpg

qdpnews.it

La ieșirea din biserică, strigătele de disperarea a mamei Irinei au spart tăcerea, iar mulțimea, în lacrimi, aplauda tânăra care și-a jertfit viața din dragoste pentru copil.

Tânăra omorâtă cu bestialitate urmează să fie înmormântată în Republica Moldova, după ce corpul neînsuflețit al acesteia va fi repatriat.

Amintim că Irina a fost sugrumată la 19 martie, de către de fostul iubit, Mihail Savciuc, pentru că aceasta ar fi rămas însărcinată. Savciuc și-a recunoscut fapta și a mărturisit că și-a pierdut controlul și a strangulat-o pe Irina. Atunci când fata ar fi căzut inconștientă la pământ, acesta a lovit-o cu o piatră-n cap. 

Corpul neînsuflețit al acesteia a fost aruncat într-un râu și acoperit cu crengi.

În prezent, Mihail se află în închisoare, fiind acuzat de omor deosebit de grav și ascunderea cadavrului.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Все комментарии

Mihnea

24:67 05.04.2017

Nu am cuvinte, Dumnezeu sa-i odihnească in pace, intr-un paratia sa!
Cum sa omori niste suflete nevinovate?! Ce iti este viața stai cu un om,iti doresti casă si familie, iar ticalosul te omoară ca sa scape de responsabilități. Doamne fereste, pe toată lumea aceasta de astfel de oamenii diabolici si schizofrenici.

Ответить

natalia

24:67 05.04.2017

nu i-mi gasesc locu ...si te intreb pe tine cum vei trai cum vei dormi cum vei respira stiind ca ai luat viata la doua suflete nevinovete dar mai mult a un prunc al tau nu al tau dar ai ucis un prunc ce nustia cei viata dar nu gresala......

Ответить

Anatolie

24:67 05.04.2017

Nu am aier,putere de a ma lua in mini ca sa scriu ceva in sistinerea parintilor fetitei.Condoliantele mele oameni buni.....ati crescut o fata foarte curajoasa.Ea,a mers la o intilnire cu persoana cei purta micutul sub inimeoara sa.....dar el a omorito dusmanuuuuuuuuuu.

Ответить