O femeie din Moldova a fost condamnată la închisoare cu suspendare, după ce a depus o plângere falsă că a fost bătută de concubin cu o coadă de hîrleț și a suferit leziuni. De fapt, aceasta ar fi căzut jos, fiind în stare de ebrietate.

Potrivit sentinței, pronunțate la mijlocul acestei luni de Judecătoria Anenii-Noi, femeia a mers la poliție și l-a denunţat pe concubinul său, precum că acesta i-a aplicat mai multe lovituri cu o coadă de hîrleţ peste diferite părţi ale corpului şi i-a cauzat leziuni corporale medii. În baza acestei plângeri, pe numele bărbatului a fost pornită o cauză penală.

Ulterior, inculpata și-a schimbat declarațiile și a spus că bărbatul nu i-a aplicat nicio lovitură, iar leziunile corporale le-a suferit după ce a căzut jos fiind în stare de ebrietate. Femeia a mai declarat că denunțul fals l-a făcut din interes material, solicitând prejudicii materiale și morale.

În cadrul cauzei penale, s-a confirmat faptul că leziunile au fost provocate de faptul că femeia a căzut jos, în timp ce se întorcea beată de la o vecină.

După schimbarea declarațiilor, cauză penală în privința concubinului femeii a fost clasată, în schimb ea s-a ales cu o condamnare cu suspendare pentru denunțare falsă și declarație mincinoasă.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii