O femeie din r. Cimișlia a fost învinuită de determinare la sinucidere a unei minore, care ar fi întreținut raport sexual cu soțul acesteia, dar a scăpat de pedeapsă în temeiul Legii cu privire la amnistie.

Potrivit materialelor cauzei, în luna februarie a acestui an, inculpata a agresat fizic și verbal o minoră, la domiciliul său din Cimișlia, din motiv că aceasta, care venise în ospeție la inculpată împreună cu mama sa, ar fi întreținut un raport sexual cu soțul inculpatei.

Potrivit sentinței Judecătoriei Cimișlia, care a examinat cauza, agresiunea femeii i-ar fi cauzat minorei suferințe psihice și prejudiciu moral exprimat prin umilire, frică față de agresor și înjosire, determinând-o în consecință la tentativă de sinucidere prin intoxicare cu pastile.

În ședința de judecată, inculpata a declarat că minora venise în seara zilei de 4 februarie la ea în ospeție, împreună cu mama sa și o altă minoră. După ce au stat la masă, victima ar fi spus că vrea să doarmă la ei. Ulterior, după ce și-ar fi culcat proprii copii, inculpata a observat că soțul său lipsește, iar când la sunat a observat că sunetul se aude din camera în care s-a culcat victima. Intrând în cameră, femeia și-a surprins soțul, întreținând raport sexual cu victima, motiv pentru care i-ar fi adresat acesteia mai multe cuvinte necenzurate, dar nu ar fi lovit-o. Femeia a recunoscut că i-a aplicat victimei lovituri, când aceasta a venit să-și ceară scuze, declarând că regretă faptul că a lovit victima.

În temeiul faptului că și-a recunoscut vina și regretă faptele întreprinse, femeia a înaintat magistraților o cerere prin care a solicitat încetarea procesului penal în legătură cu adoptarea Legii cu privire la amnistie. Procurorul și Judecătoria Cimișlia au admis cererea inculpatei, în final această fiind liberată de răspundere penală.

 Снимок.PNG                                                          

Precizăm că pentru infracțiuni de determinare la sinucidere a unui minor, legislația prevede o pedeapsă cu închisoare de la 2 la 6 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii