O fetiță de 9 ani a fost răpită de un bătrân în vârstă de 85 de ani. În timp ce a fost ținută în casa bărbatului, acesta ar fi întreprins acțiuni perverse în privința copilei.

Cazul a avut loc într-o localitate din raionul Telenești. Minora a dispărut la data de 14 iulie și a fost găsită în ziua următoare.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, Diana Maxim, a specificat pentru CrimeMoldova că minora a ieșit la joacă, iar seara în jurul orei 21:00 părinții au văzut că fetița nu revine acasă și au anunțat poliția.

În următoarea zi, copila a fost găsită în casa unui consătean de 85 de ani. Victima ar fi fost ținută încuiată într-o odaie.

Pe numele bătrânului a fost pornită o cauză penală. Acesta este cercetat pentru privațiunea ilegală de libertate a minorei și acțiuni perverse.

Bătrânul este cercetat în stare de libertate din cauza vârstei înaintate. Acesta urmează a fi supus expertizei psihiatrice. 

Totodată, părinții minorei urmează să decidă dacă copila va fi plasată temporar într-un centru specializat pentru a primi consiliere psihologică.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă 7 ani de închisoare.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii