Natalia Cemortan, o pensionară din orașul Chișinău, susține că a fost înșelată de bani în unul din magazile sociale ale Partidului Șor. Femeia mai spune că i-au fost vândute produse necalitative și a fost făcută membră de partid contrar voinței.

Femeia a precizat că a făcut mai multe cumpărături, iar în bonul de casă i-a fost inclus suplimentar brânză, în sumă de 81 de lei și 50 de bani. Natalia Cemortan a încercat să vorbească cu administratoarea, însă aceasta i-ar fi răspuns urât.

Pensionara susține că pentru a-și recupera banii, a fost nevoită să apeleze la filiala din sectorul Ciocana a Partidului Șor, iar pentru aceasta a fost impusă să asiste două ore la o adunare de partid: „Cei de la partid mi-au spus că nu pot să o pedepsească pe administratoare, deoarece magazinul îi aparține, iar partidul îl ia în arendă”.

Natalia Cemortan susține că produsele procurate de la magazinul respectiv erau de proastă calitate, și-a spart un dinte cu un os, găsit în colțunași, fiul s-a intoxicat, iar „crenvuștii nu a vrut să-i mănânce nici pisica”.

Mai mulți beneficiari ai magazinului ne-au comunicat că au semnat anumite documente pentru a primi cartelele pentru magazin și că participă la diferite manifestații organizate de Partidul Șor. „Mi-au spus să iscălesc pentru ca să am loc în autobuz”, ne-a declarat un pensionar. O altă beneficiară ne-a declarat că pentru a obține cartela, oamenii sunt impuși să devină membri ai Partidului Șor.

Administratoarea magazinului a declarat că nu are nimic cu politica. În același timp, în magazin este instalată așa zisa tablă a rușinii, pe care sunt afișate pozele politicienilor Maia Sandu și Andrei Năstase, precum și ale deputaților Maria Ciobanu și Iurie Țap.


Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii