Activistul Anatol Mătăsaru a fost amendat de poliție cu 1000 de lei pentru că ar fi bătut o angajată de la rețeaua de farmacii „Felicia”. Cazul ar fi avut loc atunci când acesta a însoțit o tânără mamă, care a venit să ceară socoteală pentru că în loc de Furazolidon, prescris de medic pentru bebelușul ei de trei luni, i-a fost eliberat Furosemid. Este curios că administrația rețelei de farmacii „Felicia” afirma cu o lună în urmă că Mătăsaru a fost amendat pentru agresarea farmacistei.

Anatol Mătăsaru susține că de fapt el este cel agresat și că a depus o plângere în acest sens, dar polițiștii au lăsat-o fără examinare.

„Am fost contactat de Cristina Țurcan, mama bebelușului care a ajuns la reanimare după ce i s-a administrat Furosemid. Doamna a vrut ca acest caz de neglijență să fie făcut public. Diriginta farmaciei a recunoscut greșeala, dar m-a agresat fizic mi-a smuls camera și a transmis-o unei alte farmaciste. Eu am luat camera, nu am bruscat-o, nu am lovit-o și nu a căzut jos. Nu înțeleg cum s-a ales cu zgârieturi la cot, dacă era îmbrăcată într-o vestă cu mânecă lungă. Cristina Țurcan a fost cea care a chemat poliția, atunci când a văzut că farmacistele au devenit agresive. Dna a oferit explicații în scris, dar polițistul nu le-a luat în calcul.” a precizat activistul.

Mătăsaru s-a arătat indignat și de faptul că nu i-a fost permis să-și expună poziția, nu a putut să-și ia un avocat și consideră că polițistul ar fi influențat de către angajații de la „Felicia”, care încearcă să mușamalizeze cazul și să-și spele imaginea. 

La începutul lunii iulie, SRL Midofarm a transmis redacției noastre o cerere prealabilă, în care solicită să dezmințim informația publicată anterior despre greșeala farmacistei. În textul pe care ni se cerea pe un ton ultimativ să-l publicăm, se menționa că „pe motiv că D-ul Mătăsaru a agresat angajata farmaciei s-a ales cu o sancțiune contravențională”.

Farmacista, care pretinde că a fost agresată a înregistrat cererea la poliție pe data de 9 iulie, iar procesul verbal cu privire la contravenție a fost întocmit la 31 iulie.

doc 1.jpg

doc 2.jpg

doc 3.jpg

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Все комментарии

MATASARU

24:67 06.08.2018

#SPIA - Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al MAI,#Alexandru Jizdan - Ministru al Afacerilor Interne #Gheorghe Cavcaliuc eu inteleg acest politist amarat de ce a intrat in complicitate cu FELICIA si musamalizeaza biznesul criminal cu consecinte fatale unde se omoara chiar si bebelusii ...

Ответить