Silvia Radu, primarul interimar al capitalei, suspendată din funcție în perioada electorală, a fost surprinsă fiind însoțită de poliție la un eveniment electoral. Candidata la șefia capitalei a declarat că poliția se afla acolo, fiind implicată în proiectul „Bunicii grijulii”, care asigură securitatea copiilor în traversarea străzilor atunci când vin sau pleacă de la școală.

Candidata la funcția de primar al Chișinăului a venit aproximativ la ora 10.00 la Liceul „Teodor Bubuioc” din comuna Bubuieci, suburbie a capitalei, unde a inaugurat un teren de joacă din donația făcută de un om de afaceri, al cărui copil învață în instituția respectivă. Silvia Radu a precizat că banii i-au fost donați pentru campania sa electorală, iar ea a decis să-i ofere instituției de învățământ.

Polițistul, care se afla în preajma Silviei Radu, de asemenea a confirmat că a venit pentru implementarea proiectului „Bunicii grijulii”. O polițistă însă a menționat că este antrenată în asigurarea ordinei publice, inclusiv în timpul vizitei Silviei Radu.

Campania „Bunicii grijulii” a demarat la 1 februarie, 2018, și prevede implicarea persoanelor de vârsta a treia în orele dimineții, ale amiezii sau serii, în asigurarea securității copiilor în timp ce traversează strada.


Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii