În noaptea spre 7 noiembrie curent, Secţia consultativă a Spitalului raional din Floreşti a fost jefuită. Conform datelor preliminare, jaful a fost efectuat de doi minori, care au pătruns în instituţie şi au sustras mai mulţi bani şi bunuri, scrie flortv.net.

Potrivit oamenilor legii, cei doi bănuiți ar fi intrat pe ușa centrală a instituției, încercând să pătrundă în mai multe birouri.

În prezent, oamenii legii investighează cazul pentru a stabili ce daune au provocat cei doi bănuiți instituției medicale, dar și care urmează să fie pedeapsa pentru acțiunile lor.

„În noaptea de 7 noiembrie, persoane necunoscute au pătruns în interiorul unei instituții medicale din orașul Florești, de unde au sustras mai multe bunuri. În urma măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală, în acest caz au fost identificate două persoane minore, care se fac bănuite în acest caz. Aceștia, prin pătrundere în interior, au deteriorat și o parte din mobilierul instituției”, a declarat pentru flortv.net, ofițerul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliție Florești, Diana Fomin.

Potrivit ofițerului de presă citat, pe acest caz a fost inițiată procedura de urmărire penală pentru a se stabili toate circumstanțele și prejudiciul cauzat.

Conducerea instituției medicale nu a comentat incidentul.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii