Un băiat, în vârstă de 13 ani, a fost găsit strangulat cu o funie agățată de o bară metalică. Familia băiatului susține că motivul decesului a fost un simplu joc.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Lilia Covaliov, a specificat pentru CrimeMoldova că totul s-a întâmplat, acum o lună, în satul Semeni din raionul Ungheni.

„Băiatul a fost găsit de membrii familiei. Ulterior, pe caz a fost deschis un dosar penal pentru a stabili circumstanțele exacte. În urma audierilor, s-a stabilit că băiatul nu ar fi avut motive să se sinucidă, întrucât nu era implicat în vreun conflict nici în familie, nici la școală. Familia acestuia nu este una social-vulnerabilă și nici nu face abuz de alcool”, a spus Covaliov.

În același timp, rudele spun că tragedia s-a întâmplat, după ce băiatul ar fi dorit să facă o demonstrație, iar jocul s-ar fi sfârșit cu decesul băiatului.

Acestea susțin că, odată ce s-ar fi prins de funie, băiatul ar fi alunecat, pământul fiind ud și în pantă. Totuși, rezultatele expertizei medico-legale arată că băiatul a suferit un șoc, în momentul când ar fi alunecat, iar în urma acestuia și-ar fi pierdut cunoștința și nu s-ar mai fi putut elibera din funie.

Oamenii legii cercetează toate circumstanțele cazului.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii