Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, s-a înecat în Nistru, după ce a încercat să treacă râul înotând. Victima venise în raionul Florești la rude, iar ulterior a decis să meargă cu acestea la pescuit.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Florești, Eugenia Molceanov, a specificat pentru CrimeMoldova că incidentul a avut loc luni, 6 iulie.

Bărbatul este locuitor al capitalei, însă venise la rudele sale din localitatea Cunicea.

Aflându-se la pescuit, acesta le-a spus rudelor că vrea să treacă râul înotând. Fiind sub influenţa alcoolului, bărbatul a fost luat de ape. Cadavrul bărbatului a fost scos din râu de către salvatori.

Potrivit publika.md, alți doi bărbați s-au înecat în râul Nistru. Cazurile ar fi avut loc ieri în diferite localităţi din ţară. 

În primul caz, un bărbat de 52 de ani, împreună cu mai multe rude, sărbătoreau ziua de naştere a fetiţei sale pe malul râului. După ce au chefuit, bărbatul a mers să se scalde. La un moment dat, acesta a fost luat de ape, iar rudele nu au reuşit să îl salveze. Salvatorii continuă să caute cadavrul acestuia.

Un alt bărbat a fost găsit înecat în Nistru în apropiere de satul Bursuc, raionul Florești. Deocamdată nu se ştie în ce circumstanţe acesta şi-a pierdut viaţa.

De la începutul anului, 42 de persoane, printre care nouă minori, s-au înecat în bazinele acvatice din țară.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii