Un bărbat din Telenești, în vârstă de 37 de ani, ar fi incendiat casa fostei sale concubine. Flăcările au mistuit locuința în totalitate, iar femeia și cei 4 copii ai săi au rămas fără casă.

Incidentul a avut loc luni, 9 iulie, în localitatea Crăsnășeni, raionul Telenești. Femeia de 35 de ani are la întreținere 4 copii cu vârstele cuprinse între 6 și 17 ani. Tatăl a doi dintre copii este bărbatul care ar fi dat foc locuinței.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, Diana Maxim, a specificat pentru CrimeMoldova că bărbatul locuia temporar la niște rude din localitate.

„În ziua incidentului, acesta a mers în vizită la sora concubinei, acolo unde era și femeia. În urma unui conflict apărut spontan, bărbatul a părăsit locuința și s-a îndreptat spre casa care a ars. La scurt timp, locuința a fost cuprinsă de flăcări. În urma incendiului, nimeni nu a avut de suferit, dar casa a ars în totalitate”, a spus ofițerul.

În prezent, oamenii legii sunt în așteptarea raportului întocmit de pompieri, care urmează să stabilească motivul provocării incendiului. Dacă se va constata că locuința a fost incendiată, bărbatul va fi cercetat de către poliție. În prezent, suspectul este în libertate.

Potrivit organului de drept, bărbatul este consumator de băuturi alcoolice și deseori, fiind în stare de ebrietate, era agresiv și își bătea concubina. 

Pentru agresiune, acesta a stat anterior în arest și a muncit neremunerat în folosul comunității. Totodată, pe numele acestuia a fost aplicată o ordonanță prin care i s-a interzis să se apropie o perioadă de femeie.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii