Un bărbat de 33 de ani, care a plecat la 23 august la pescuit într-o localitate din Căușeni și nu s-a mai întors, a fost găsit mort într-o fântână, cu mai multe leziuni în regiunea capului. Cadavrul acestuia a fost găsit la marginea satului Coşcalia de săteni în această după amiază, 28 august, la 5 zile de la dispariție.

Poliția este la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În urma examinării cadavrului, medicul legist a depistat semne de moarte violentă pe corp. Victima avea mai multe leziuni în regiunea capului.

Șefa Serviciului de presă a IGP, Mariana Bețivu, a declarat pentru CrimeMoldova că fântâna, în care a fost depistat cadavrul, are o adâncime de 6 metri și se află la o margine de pădure, la o distață de circa 1,5-2 km de la satul, de unde a dispărut bărbatul.

Dispariția bărbatului, care locuia în Chișinău, a fost anunțată de rude la 23 august. Acesta plecase la pescuit de la domiciliul părinților săi și nu s-a mai întors. Bărbatul se deplasase la iazul din partea de sud a localității cu o bicicletă de model AIST, de culoare albastră.

Revenim cu detalii.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii