Un cetăţean al Republicii Moldova a decedat în urma surpării podului Morandi din orașul Genova, Italia. Tragicul accident, produs ieri, 14 august, a luat viețile a 37 de persoane.

Potrivit lui Alexandr Roitman, şeful Serviciului diplomaţie publică, comunicare strategică şi interacţiune cu presa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, informația a fost oferită de către autoritățile italiene, iar în prezent, Consulatul se află în contact cu rudele decedatului.

La moment nu au fost oferite mai multe detalii despre victimă, Roitman a specificat pentru CrimeMoldova că acesta mai deținea și cetățenia statului român.

Porţiunea de pod de pe autostrada A10, cu o înălțime de 100 de metri, s-a prăbuşit peste o cale ferată şi mai multe clădiri în urma unor ploi torențiale. Cea mai mare parte a podului s-a dărâmat peste şinele de tren.

În urma prăbușirii, 37 de oameni și-au pierdut viața, printre care și o minoră de 9 ani, iar 15 persoane au fost spitalizate în stare critică.


observator.tv

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii