Un polițist de sector din Chişinău, dar și colegii săi, au fost agresați fizic și verbal de un bărbat, în timp ce încercau să soluționeze un caz de tulburare a ordinii publice, scrie canal3.md. Incidentul a avut loc aseară, într-un bloc de locuit din capitală.

Bărbatul scandalagiu a fost reclamat la poliţie de către o femeie care locuieşte în acelaşi bloc. Aceasta s-a plâns poliției că vecinul ei face gălăgie în fiecare seară.

Ajuns la faţa locului, polițistul a încercat să discute cu bărbatul reclamat. Însă, aflându-se în stare de ebrietate, acesta a devenit agresiv, înjurându-l și agresându-l fizic pe sectorist. Ulterior, agresorul a fost imobilizat şi încătuşat, dar chiar şi în timp ce era escortat la Inspectoratul de Poliţie Ciocana, bărbatul a continuat să înjure polițiștii.

Fiind intervievat de jurnalişti, bărbatul a declarat că nu el a fost cel care a manifestat un comportament agresiv, ci poliţiştii.

Potrivit sursei, Inspectoratul de Poliţie Ciocana cercetează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care au fost săvârșite faptele menționate.Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii