Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, a decedat după ce s-a aruncat în gol de la etajul 16 al unui bloc de locuit din municipiul Bălți. Potrivit poliției, acesta consuma droguri și se afla la evidență la dispensarul narcologic.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Jana Molceanov, a specificat pentru CrimeMoldova că tânărul s-a aruncat de la un balcon comun al blocului.

„Totul s-a întâmplat în seara zilei de miercuri, 10 ianuarie, în jurul orei 19:00. În urma leziunilor primite, tânărul a decedat la fața locului. Apelul la poliție a fost efectuat de către un martor. Totodată, oamenii legii nu au găsit nici un bilețel de adio. Medicii legiști urmează să stabilească dacă acesta se afla în stare de ebrietate alcoolică sau narcotică în timpul incidentului”, a spus Molceanov.

Potrivit ofițerului, acesta anterior a fost judecat. „În prezent, tânărul locuia la Bălți, împreună cu mama sa și cu fratele său mai mic. Femeia le-a declarat polițiștilor că fiul său avea un comportament problematic. Acesta îi mărturisise recent că pe numele său a fost inițiată o nouă cauză penală și că nu vrea să ajungă în închisoare, amenințând că va face ceva cu el”, a afirmat Jana Molceanov.

Totodată, oamenii legii susțin că anterior familia a apelat la forțele de ordine în cazuri de violență.

Polițiștii investighează toate circumstanțele cazului.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii