Unul dintre bărbații, implicați în incidentul în care doi tineri din Călărași au fost tunși forțat într-o benzinărie, a fost reținut astăzi, 20 august, după ce a fost audiat în calitate de bănuit.

Informația a fost confirmată pentru CrimeMoldova de șeful Procuraturii Călărași, Igor Chiriac. Acesta a mai declarat că procurorii urmează să solicite mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele suspectului.

Bărbatul reținut este Sergiu Buruiană. ZdG a scris anterior că acesta a fost condamnat la detenție pe viață în Italia pentru omorul unui tunisian. Pentru crima respectivă, bărbatul fusese anunțat în 2012 în căutare internațională de autoritățile italiene.

Buruiană este singura persoană reținută în cazul tinerilor tunși forțat. Anterior, oamenii legii au anunțat că au identificat șase suspecți.

Cazul celor doi tineri a ajuns în vizorul poliției la 10 august curent, după publicarea în spațiul public a unor imagini video de la incident.

Băieții au fost umiliți, agresați verbal și fizic, iar ulterior tunși forțat de grupul de persoane care i-a atacat. Doar unul dintre tineri a depus plângere la polițile, al doilea fiind plecat peste hotare.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru huliganism. Suspecții riscă amendă până la 70 mii lei sau închisoare de până la 5 ani.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii