După publicarea unui articol în care internauții s-au plâns de neregulile cu care se ciocnesc în clubul Cocos Privé, din municipiul Chișinău, Inspectoratul de Poliţie s-a autosesizat şi urmează să examineze informaţiile publicate.

Potrivit diez.md, oamenii legii susțin că vor elucida acuzaţiile grave şi circumstanțele admise de către administraţia clubului de noaptea. Totodată, va fi sesizată şi Procuratura sectorului Buiucani în vederea autorizării acţiunilor ce se impun, pentru a constata cu certitudine toate circumstanţele şi versiunile apărute în presă şi pe reţelele de socializare.

Recent, pe Facebook au fost făcute mai multe dezvăluiri despre neregulile ce se petrec în clubul Cocos Privé din Capitală. Internauții au scris că în local se vând droguri, băuturile comercializate sunt contrafăcute, paznicii au comportament neadecvat, iar tinerele ar fi hărțuite de însăși prorprietarul clubului.

Menționăm că doi ani în urmă, în același local au fost făcute percheziții, iar oamenii legii au depistat dispozitive pentru consum de droguri, cânepă, pastile cu efect psihotrop şi substanţe asemănătoare heroinei.

Potrivit unei investigații realizate de Ziarul de Gardă, clubul de noapte Cocos Privé, considerat unul dintre cele mai luxoase cluburi de noapte din Chişinău, aparţine omului de afaceri Iurie Didenco. Acesta deţine localul prin intermediul firmei „Standard Vin Plus” SRL, la care are o cotă de participare de 97 %. Potrivit datelor de la Cadastru, Didenco este atât proprietarul terenului din strada Tricolorului, cât şi al clădirii de 438 metri pătrați în care este amplasat Clubul Cocos.

Proprietarul Cocos Privé s-a lansat în afaceri încă în anii ‘90, făcând bani în special din exportul de fructe, ţigări şi băuturi alcoolice în Rusia şi în ţările baltice. Într-un interviu pentru allfun.md, Iurie Didenco declara că este proprietarul unei livezi de meri, pruni şi peri în raionul Orhei şi că, în trecut, a deţinut acţiuni la un combinat de vinuri spumante din Kiev.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii