Grigore Karamalak, interlopul zis și Bulgaru, pregătește materialele pe care le are împotriva lui Vlad Plahotniuc, iar în curând le va prezenta presei.
Afirmația îi aparține primarului de Bălți, Renato Usatîi, care de ceva timp se află la Moscova.


Usatîi, a spus că-l va convinge pe Karamalak să-și facă un cont pe facebook și să prezinte tot ce are împotriva lui Plahotniuc. Acesta mai spune că Grigore Karamalak va publica materiale video cu întâlnirile pe care le-ar fi avut cu Plahotniuc, în cadrul cărora era rugat să facă diferite favoruri: „Sunt convins că acum adună și sistematizează materialele pe care le are”, scrie ziarulnational.md.

Usatîi, a declarat pe o rețea de socializare că, nu crede că Plahotniuc este un proeuropean convins, așa cum arată în spațiul public, mai ales că săptămânile trecute a căutat să se întâlnească cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, prin intermediul lui Almazbek Atambaev, președintele Kârgâzstanului.

Nici Vlad Plahotniuc și nici Partidul Democrat, nu au comentat declarațiile făcute de Usatîi.

Karamalak este un interlop, care exercită presiune asupra politicii de la Chișinău prin Renato Usatîi. Chiar Usatîi a declarat că este vecin cu Karamalak în Moscova, locuind gard în gard. Prietenia dintre cei doi a fost făcută publică și pe Facebook.

Este de precizat că, acum câteva zile, a fost reținut fostul prim-viceprocuror general, Andrei Pântea. Acesta este bănuit că și-ar fi depășit atribuțiile de serviciu atunci când a transferat în Rusia dosarul lui Karamalak. 
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii