În Călărași și București au fost reținute câteva persoane și se efectuează percheziții, după ce la 17 mai a fost destructurată o grupare infracțională specializată în trafic de persoane. 

Oamenii legii au reținut șase persoane, iar telefoane mobile, înscrisuri și sume de bani au fost ridicate, în urma a opt percheziţii. 

Suspecții, femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 31 de ani, membri ai unei grupări infracționale constituite în noiembrie 2015, se specializase în proxenetism și trafic de minori.

Aceștia ar fi recrutat, adăpostit, transportat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe femei, pe raza judeţului Călăraşi, obţinând foloase patrimoniale.

Poliția română informează că opt persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, proxenetism, mărturie mincinoasă şi instigare la mărturie mincinoasă. De asemenea, șase persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate Tribunalului Călăraşi, cu propunerea de arestare preventivă. Față de două persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii