Justiția din Constanța a decis să-l pună în libertate pe unul dintre interlopii apropiați de clanul Vasea. Astfel, Marius Ursoi se află sub control judiciar, pentru 60 de zile, după ce a fost arestat preventiv, fiind acuzat de lovire sau alte acte de violență, amenințare, hărțuire, influențarea declarațiilor, transmite reporterntv.ro.

Pe data de 2 septembrie a.c. Marius Ursoi a fost arestat preventiv fiind acuzat că a agresat-o pe iubita sa, J. A. V., lovind-o cu pumnii și picioarele pe corp.

„În perioada 07.08.2016 – 26.08.2016, inculpatul, în mod repetat, a ameninţat-o pe persoana vătămată J.A.V, în mod direct cât şi prin intermediari, respectiv membrii familiei acesteia, cu acte de violenţă şi cu suprimarea vieţii. În aceeaşi perioadă inculpatul s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate, a împiedicat-o să se deplaseze cu autoturismul personal, i-a adus o coroană funerară cu înscrisuri explicite („LACRIMI, DURERE, ALINA”). Prin telefon, inculpatul i-a adus persoanei vătămate ameninţări cu acte de violenţă şi suprimarea vieţii, cu scopul de a o determina să revină la relaţia anterioară cu inculpatul”, arată procurorii într-un comunicat citat de observator.ro.

De asemenea, anchetatorii mai precizează că interlopul a încercat să influențeze declarațiile persoanei vătămate.

„În datele de 26.08.2016 şi 01.09.2016, inculpatul a încălcat cu rea – credinţă măsura de protecţie dispusă de Judecătoria Constanţa prin sentinţă civilă, prin aceea că a contactat-o telefonic, aducându-i ameninţări cu acte de violenţă şi suprimarea vieţii, deşi era obligat să păstreze o distanţă de 50 de metri faţă de persoana vătămată, precum şi să nu o contacteze telefonic, electronic, prin corespondenţă sau în orice alt mod”, explică procurorii.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii