Poliția de Frontieră din România a făcut o descoperire șocantă, duminică dimineața, când a oprit un tânăr de 19 ani, din Republica Moldova, care avea lipite pe corpul său mai multe pachete de țigări. 

Mihai M., în vârstă de 19 ani, cetățean moldovean, a fost prins într-un autocar pe ruta Ungheni-Iași, fiind imediat oprit de polițiștii de frontiera, la Sculeni. Pe corpul acestuia se aflau mai multe pachete de țigări, lipite cu bandă adezivă. Potrivit Poliției, erau 1.240 de țigarete marca Plugarul, pe care Mihail încerca să le introducă în România, precizează oficialii din Poliția de Frontieră, pe pagina de Facebook a instituției. 

contrabandă 02

Valoarea țigărilor se ridică la 281 de lei, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 5.000 lei.

contrabandă 01

Metoda contrabandistului de a introduce țigările în România a fost una care a surprins Poliția de Frontieră, lăsând impresia că este vorba despre un film american. Probabil tânărul s-a crezut la Hollywood când s-a gândit să facă acest lucru.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii