Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost audiat astăzi, 13 noiembrie la Direcția Națională Anticorupție (DNA). Atât la intrarea în DNA, cât și la ieșire, Dragnea a fost aplaudat de membrii și susținătorii partidului pe care îl conduce. Nu au lipsit nici opozanții, care l-au huiduit pe președintele PSD.

Liviu Dragnea a ieșit din sediul instituției în mai puțin de o oră și a refuzat să ofere declarații jurnaliștilor. În fața DNA au fost mobilizați mai mulți jandarmi, care l-au înconjurat pe Dragnea pentru a limita accesul presei.

Potrivit unor surse, liderul PSD a fost audiat în dosarul Tel Drum. O dovadă în acest sens este și faptul că tot astăzi, la DNA a fost citat și Marian Fișcuci, fostul administrator al companiei Tel Drum.

Potrivit altor surse, Dragnea este suspectat de constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și fraudă cu fonduri europene în timpul în care se afla la șefia CJ Teleorman.

Liderul PSD este vizat în mai multe dosare instrumentate de DNA, printre care dosarul Belina privind transferul braţului Pavel şi al insulei Belina din proprietatea statului în cea a Consiliului Judeţean Teleorman, dosarul Tel Drum şi un dosar deschis în urma unei investigaţii Rise Project privind existenţa unor afaceri ale lui Liviu Dragnea în Brazilia.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii