Eugen Tomac, președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară (PMP), a criticat dur clasa politică din România, la dezbaterea de la Izvoru Mureșului, unde a vorbit despre reunirea Basarabiei cu România. 

Liderul PMP a fost întrebat dacă în instituțiile statului român există parlamentari sau funcționari pro-ruși: „Cunosc parlamentari care trec pragul Ambasadei Federaţiei Ruse mai des decât trec pragul la biserică, mai des decât intră într-o biserică. În România există oameni politici care, deşi nu o fac ostentativ, sunt extrem de puternic cuplaţi la tot ceea ce înseamnă putere de decizie rusească”, a spus Tomac potrivit adevarul.ro. 

Pentru a-și susține această declarație, președintele executiv al PMP l-a dat exemplu pe fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care, în anul 2007, l-a primit „cu uşile larg deschise pe un influent cetăţean al Federaţiei Ruse, Alexandr Kondyakov”, iar anul trecut „l-a invitat în România, la Bucureşti, în incinta Palatului Parlamentului, pe preşedintele Dumei de Stat, care are interdicţie în spaţiul european”.
Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii