O româncă şi doi copii ai săi au fost salvaţi de carabinierii italieni după ce, timp de 10 ani, a fost sechestrată și abuzată într-o localitate din Calabria, sudul Italiei. 

Potrivit digi24.ro, care face referire la presa italiană, din 2007 până în prezent, femeia, care are acum 29 de ani, a fost ţinută captivă într-un subsol, legată de pat şi abuzată sexual în repetate rânduri.

Totul a început în 2007, când românca s-a angajat la o familie de italieni ca îngrijitoare. După moartea bătrânei de care îngrijea, fiul acesteia a început să fie violent și să abuzeze de româncă în fiecare zi.

În urma abuzurilor sexuale s-au născut și cei doi copii, care au fost obligaţi să trăiască ca și mama lor, într-o pivniţă, în spatele unei uşi legate cu lanţuri, fără apă, curent, servicii de igienă, printre şobolani şi şoareci, şi cu nişte cartoane pe post de pat.

Polițiștii s-au sesizat după un control de rutină, după ce au văzut starea în care se afla băiatul mai mare (murdar, cu haine rupte), aflat în maşină cu italianul în vârstă de 50 de ani. Oamenii legii au cerut să vorbească cu mama băiatului.

Ajunși la fața locului, aceștia și-au dat seama că femeia era pur şi simplu o sclavă, care nu mai realiza ce i se întâmplă după atâţia ani de tortură. Victima nu mai făcuse baie de un an, iar rănile de pe corp erau cusute cu aţă pescărească.

Femeia era legată de pat, iar de multe ori chiar de faţă cu cei doi copii. Mai mult, băiatul mai mare era chiar obligat să participe la ritualurile de tortură aplicate mamei lui.

Românca şi cei doi copii au fost imediat mutaţi într-o altă casă, iar bărbatul, care are antecedente penale pentru abuzuri sexuale, a fost reținut miercuri dimineaţă, 22 noiembrie, şi aşteaptă decizia judecătorilor.

Unul dintre procurori a declarat că nu a mai văzut așa ceva în 30 de ani de activitate.

Orașul Lamezia, în care a avut loc tragedia, este un oraș italian, în care Primăria a fost „desfiinţată” din cauza mafiei. Administratorii primăriilor au fost concediaţi în seara aceleiași zile, în care a fost reținut abuzatorul, pentru că ar fi favorizat mafioţii şi ar fi fost corupţi. 

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii