Dan Condrea, implicat în scandalul dezinfectanților din Romania, a murit. Potrivit site-ului MEDIAFAX, patronul Hexi Pharma şi-a pierdut viaţa, ieri, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov din România  pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca. Mașina în care s-ar fi aflat Condrea mergea cu o viteză de aproximativ 150 de kilometri pe oră, potrivit unei declarații făcute de un martor la fața locului. Din cauza vitezei excesive, automobilul a intrat într-un copac,iar impactul a fost atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit victima desfigurată.

818491l-640x0-w-db8c3063.jpg Dan Codrea/ eva.ro

Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov a declarat că există doi martori ai accidentului. Unul dintre ei se afla la volanul unui autovehicul pe care maşina implicată în accident l-ar fi depăşit cu puţin timp înainte de impact iar cel de-al doilea este un biciclist care trecea prin zonă.

Potrivit acestora, pe șosea, la locul unde a avut loc accidentul, oamenii legii nu au găsit urme de frânare. Urmează să se facă o expertiză a mașinii.

Poliţiştii au reluat, azi dimineaţă, cercetarea la faţa locului. După ce se vor încheia verificările la locul accidentului, poliţiştii vor dispune şi o analiză ADN pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că datele preliminare ale anchetei privind accidentul în urma căruia omul de afaceri Dan Condrea a decedat ar arăta că este vorba despre o sinucidere. Totuși  procurorul general al României, Augustin Lazăr la sediul Parchetului General a declarat că va fi cercetată și varianta unei ucideri din culpă. Dosarul privind accidentul patronului Hexi Pharma va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În 28 aprilie curent, jurnalistul Cătălin Tolontan a dezvăluit în Gazeta Sporturilor afacerea dezinectanţilor diluaţi şi de 10 ori. Substanţele folosite în spitale erau produse de firma Hexi Pharma, al cărei patron era Dan Condrea. În prezent, continuă cercetările privind acest scandal. Mai multe detalii despre scandal citți în articolul Crime Moldova "Scandalul dezinfectanților din România a ajuns și în Moldova".

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii