Poliția de Frontieră informează că 14 migranți au fost opriți la frontiera dintre România și Serbia. Este vorba despre 11 cetățeni sirieni și 3 iraniei, care încercau să tragă ilegal frontiera petnru ca apoi să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Polițiștii informează că pe 1 septembrie, în jurul orei 03.40, au identificat, la aproximativ 50 de metri de linia de frontieră, 11 persoane (6 bărbați, 4 femei și 1 minor).

„Și poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Lunga, judeţul Timiş, au depistat în aceeaşi noapte, în apropierea frontierei cu Serbia, trei persoane de sex masculin care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga pentru cercetări.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră au constatat că cei în cauză nu aveau documente de identitate asupra lor,  iar în urma verificărilor preliminare au stabilit ca sunt cetăţeni sirieni şi iranieni, cu vârste cuprinse între 2 şi 30 ani, care au declarat că au plecat din Serbia cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul EuropeI”, arată Poliția de Frontieră într-un comunicat transmis mass-mediei. 

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii