Un bărbat din județul Iași, în vârstă de 48 de ani, și-a omorât concubina a doua zi de Crăciun, după ce cei doi au consumat prea mult alcool și s-au luat la ceartă. Poliția a fost alertată de către vecini, pentru că fiul victimei le-a mărturisit că a fost obligat de către tatăl său să ascundă cadavrul mamei.

Fiind în stare de ebrietate, bărbatul a lovit-o pe concubină, iar aceasta a căzut la pământ inconştientă.

Conform digi24.ro, femeia, în vârstă de 33 de ani, a fost îngropată în apropiere de casa în care locuia. La câteva zile după crimă, unul dintre fiii victimei, în vârstă de 17 ani, a povestit vecinilor ce s-a întâmplat. Minorul le-a spus că tatăl său l-a obligat să îngroape cadavrul, iar dacă anunța poliția l-ar fi omorât și pe el.

bzi.ro

În familie mai cresc și alți copii minori, iar cuplul ar fi trăit în concubinaj mai bine de 17 ani, scrie bzi.ro. Aceeași sursă mai notează că, familia era una cu probleme, concubinii ar fi consumat des alcool, iar copiii erau maltratați.

În prezent, copiii familiei au fost preluați de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Poliția investighează cazul și a intentat un dosar penal pentru omor.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii