Fostul premier al României, Victor Ponta, a lansat o ironie, pe pagina sa de Facebook, legată de lansarea de carte a președintelui Iohannis în China. Cartea „Pas cu pas”, scrisă de președintele României va fi tradusă în limba chineză, iar Ponta n-a pierdut ocazia să-l atace pe Iohannis. De precizat că președintele își traduce cartea pe banii statului, prin Institutul Cultural Român.

„Felicitari - nu vrem investitii din China, nici proiecte de infrastructura, nici relatii economice speciale - sa faca bine chinezii sa se "culturalizeze", pas cu pas, si pe urma mai stam de vorba!

Daca nu ar fi trist ce se intampla am putea sa murim de ras! Va imaginati 1 miliard de cetateni chinezi plecand la munca in fiecare zi cu opera Domnului Iohannis in geanta? Fabulos!

Si chiar nu cred ca aici e de vina Klaus Iohannis - ci toti "deontologii" care au trecut imediat de la Basescu la Iohannis si vor sa se puna bine cu noul "stapan" (sa vedeti ce editoriale indignate o sa citim prin "Adevarul" sau "Revista 22".. sau nu?)”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Distribuie:
Scrie un comentariu Adaugă la favorite

Оставить комментарий


Nu sunt comentarii