Termeni și condiții de utilizare a materialului de pe site-ul «Moldova Criminală»

1. Dispoziţii generale

1.1. Aceste norme definesc procedura și condițiile de utilizare a informației, știrilor și altor materiale postate pe site-ul "Moldova Criminală» (www.crimermoldova.com), în continuare - "Site-ul".
1.2. Orice material de pe acest Site constituie obiect al dreptului de autor, protejat de legislația cu privire la drepturile de proprietate intelectuală.
1.3. Utilizarea materialelor afișate pe Site este permisă numai cu indicarea sursei și plasarea link-ului, în conformitate cu alin. 3.1 din acest regulament.
1.4. Regulamentul se aplică următorilor utilizatori: agenții de știri, media online și tipărită, persoane fizice și juridice (în continuare - "Utilizatori").

2. Utilizarea conținutului Site-ului:

2.1. Prin utilizarea materialelor se înțelege reproducerea, distribuirea, afișarea publică, radiodifuziunea, comunicarea prin cablu, traducerea, prelucrarea și alte metode prevăzute de legislația Republicii Moldova.
2.2. Utilizarea conținutului Site-lui gratuit:
2.2.1. Materialele Site-ului pot fi utilizate gratuit, în întregime sau în parte, de oricare Utilizator, fără permisiunea scrisă a Site-ului. În același timp, Utilizatorii sunt obligați în fiecare caz, folosind materialele Site-ului, să indice sursa și linkul din care sunt preluate materialele, în conformitate cu pct. 3.1 din acest regulament.
2.2.2. Atunci când se utilizează materialele de pe site, în întregime sau în parte, orice modificări și/sau completări, precum și orice prelucrări sunt interzise.

3. Obligațiile Utilizatorului materialelor acestui Site:

3.1. Atunci când se utilizează materialele de pe Site indicarea sursei și link-ului sunt obligatorii:
3.1.1. Când se utilizează materialele de pe Site de către presa tipărită sau de altă formă, care presupune introducerea datelor pe suporturi fizice, Utilizatorii sunt obligați, în fiecare caz, să indice sursa: "Sursa: site-ul «Moldova Criminală» (www.crimemoldova.com)».
3.1.2. Când materialele se utilizează în rețeaua Internet, prin utilizarea conținutului Site-ului în format electronic, în fiecare caz, Utilizatorii sunt obligați să plaseze un hyperlink (link activ) direct la materialul utilizat ori preluat de pe Site și să indice sursa: "Sursa: Moldova Criminală".
3.1.3. Informațiile despre sursa și link-ul la materialele de pe acest Site, menționate la punctele 3.1.1 și 3.1.2. ale acestui regulament, trebuie să fie plasate la începutul textului (materialului) utilizat, și direct după audio, video, foto, materiale grafice de pe Site, care au fost utilizate. Dimensiunea fontului utilizat pentru a identifica sursa și locația hyperlinkului (linkului activ) nu trebuie să fie mai mică decât dimensiunea fontului textului, în care se utilizează materialele Site-ului ori decât dimensiunea fontului textului Utilizatorului care folosește audio, video, fotografii, materiale grafice de pe Site.
3.1.4. Utilizarea conținutului acestui Site, derivat din surse secundare, este posibilă numai cu referire la aceste surse.
3.2. Atunci când se utilizează materialele ori conținutul Site-ului, nu este permisă prelucrarea textului original. Reducerea materialului este posibilă numai în cazul în care nu aduce la o denaturare a sensului original. În acest caz, numai Utilizatorul este responsabil pentru denaturarea sensului materialelor.
3.3. Atunci când se utilizează materialele ori conținutul Site-ului, Utilizatorii sunt obligați să nu indice pe site-ul lor și liste de RSS în timpul publicării materialelor, care este identic ori prealabil timpului publicației materialului pe Site-ul «Moldova Criminală».

4. Dispoziţii finale

4.1. Site-ul își rezervă dreptul de a modifica aceste reguli în mod unilateral în orice moment, fără notificare. Orice modificări vor fi postate pe Site-ul (www.crimemoldova.com). Modificările intră în vigoare la data publicării lor pe site.

×
Contact cu redacția
CAPTCHA
Scrisoarea a fost expediată. Mulțumesc